خودت رو بشناس، رشد کن، با حامی اندیش | تخفیف‌های ویژه برای رشد بی‌نهایت

پریسا احمدی منش

تیپ شخصیتی ENFP چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

تیپ شخصیتی ENFP

تیپ شخصیتی ENFP یا Campaigner کیست؟ ENFP (Campaigner) یک تیپ شخصیتی با ویژگی های برونگرا، شهودی، احساسی و جستجوگر است. این افراد تمایل به پذیرش ایده ها و اقدامات بزرگ دارند که نشان دهنده حس امید و حسن نیت آنها نسبت به دیگران می باشد. انرژی پر جنب و جوش تایپ شخصیتی enfp می تواند در جهات مختلف جریان یابد. نویسندگان، شاعران، هنرمندان و اشخاص بزرگ زیادی در دنیا جزو افراد مشهور با تیپ شخصیتی ENFP هستند

کمپین‌دارها، روح‌ های آزاد و پرشور هستند که با انرژی مثبت خود، هر جمعی را روشن می‌ کنند. این افراد برون‌گرا و دلباز نه تنها به دنبال لذت بردن از لحظه هستند، بلکه به ایجاد ارتباطات عمیق و معنادار با دیگران نیز علاقه‌ مندند. ذهن باز و کنجکاوی مداوم، آن‌ ها را به افرادی جذاب و الهام‌ بخش تبدیل کرده است. در معرفی شغل مناسب ENFP می توان به کارهای خلاق مثل روزنامه نگار و طراح گرافیگ اشاره کرد.

شخصیت  enfp چیست؟

برای آشنایی با شخصیت  enfpبهتر است ابتدا بدانیم enfp  مخفف چیست؟ enfp خودش یکی از 16 تیپ شخصیتی شاخص مایرز-بریگز  (MBTI)است و مخفف عبارت Extraversion، Intuition،Feeling  و    Perception  می باشد که معنای هر عبارت به شرح زیر است.

Perception: ادراکی

Feeling: احساسی

Intuition: شهودی

Extraversion: برون گرایی

حدود ۵ تا ۷ درصد از افراد دارای تیپ شخصیتی enfp هستند که با خصوصیاتی همچون مستقل، کاریزماتیک، خلاق، پرانرژی و مشتاق توصیف می شوند. شخصیت enfp به عنوان روح آزاد شناخته شده است، یعنی در صورتی که آزادی عمل داشته باشند، بهترین عملکرد خودشان را دارند.

تیپ شخصیتی ENFP

شخصیت ENFP چه ویژگی هایی دارد؟

جالب است بدانید تایپ شخصیتی enfp در میان زنان نسبت به آقایان بیشتر است. چنین افرادی برون گرا و اجتماعی هستند. روحیه ای هنر دوست، مهربان، آزاد اندیش و احساساتی دارند. تیپ شخصیتی ENFP به دنبال آزادی بوده و به هیچ قیمتی حاضر نیست آن را از دست بدهد. از دیگر ویژگی های تیپ شخصیتی ENFP می توان به خصوصیات زیر اشاره کرد.
1. گاهی به سادگی اعتماد می کنند.
2. پرجنب و جوش و کاریزماتیک هستند.
3. و به سرعت با دیگران ارتباط برقرار می ‌کنند و در هر جمعی محبوبیتی بی‌ نظیر دارند.
4. به ظاهر شاد و خوش گذران هستند؛ اما درگیر افکار عمیق می باشند.
5. این ویژگی را دارند که ساعت ها بتوان با آنها درباره موضوعات فلسفی و جدی صحبت کرد.
6. برای هر موضوعی حتی ساده ترین ها مسائل، تفکراتی عمیق داشته و در تنهایی شان به دنبال چیستی و چرایی موضوعات هستند.
7. خیلی دوست دارند ارتباط های عمیق برقرار کنند.
8. ارتباط های معاشرتی را دوست دارد و می خواهد ارتباط های بین موضوعات را کشف کند.
9. از کارهای تکراری دوری می کند و زندگی را سخت نمی گیرد.
10. مدام در پی این است که دلیلی برای شادی و معنای زندگی پیدا کند.

تفاوت تست MBTI و مهارت MBTI
مطالعه مقاله

ویژگی‌ های تیپ شخصیتی enfp

تیپ شخصیتی ENFP دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است که آن را از سایر تیپ‌های شخصیتی متمایز می‌کند. در کتاب قدرت شخصیت شناسی mbti می‌توانید به صورت دقیق، شخصیت افراد را بررسی کنید. ترکیب این ویژگی‌ها، تیپ شخصیتی پیکارگر را به افرادی با انگیزه، خلاق و با مهارت‌های اجتماعی قوی تبدیل کرده است. در ادامه به بررسی خصوصیات تیپ شخصیتی enfp می‌پردازیم:

1. مهارت در برقراری ارتباط:

تیپ شخصیتی enfp با مهارت فوق‌العاده در برقراری ارتباط، افرادی مهربان و دوست‌داشتنی هستند. این توانایی در ارتباط با دیگران از طریق احساسات و کاریزما، آن‌ها را به رهبران موفق تبدیل کرده است. با مراجعه به مرکز کوچینگ و شخصیت شناسی می‌توانید اطلاعات خود را برای ارتباط با دیگران تقویت کنید.

2. تمرکز بر آینده:

تیپ شخصیتی پیکارگر علی‌رغم مشغله‌های روزمره، تمرکز خود را بر روی آینده قرار می‌دهند. آن‌ها به دنبال ایده‌های جذابی هستند که آینده را به بهترین شکل بسازند.

3. ایده‌پردازی عالی:

این افراد در ایده‌پردازی بسیار خلاق و موفق هستند. توانایی آن‌ها در ایجاد و توسعه ایده‌های جدید، زمینه‌ای را برای شکوفایی ویژگی خلاقانه آن‌ها فراهم می‌کند.

4. توانمندی در انعطاف و تغییر:

تیپ شخصیتی پیکارگر، افراد انعطاف‌پذیری هستند و اغلب با تغییرات مواجه‌اند. این انعطاف‌پذیری به آن‌ها کمک می‌کند که در مواقع مختلف به خوبی عمل کنند.

5. حساسیت به حواس‌پرتی:

این افراد ممکن است در مواجهه با وظایف خسته‌کننده یا بی‌اهمیت، دچار حواس‌پرتی شوند. آن‌ها به محیط‌هایی چالشی و هیجانی نیاز دارند تا بتوانند تمرکز خود را حفظ کنند.

6. انتقاد از کارهای روزمره:

تیپ شخصیتی پیکارگر از امور روزمره خود بیزار است و ترجیح می‌دهد در محیط‌هایی که خلاقیت و تحول وجود دارد، فعالیت کند. این افراد ممکن است در مواجهه با بی‌نظمی احساس ناخوشایندی داشته باشد.

تیپ شخصیتی ENFP

تحلیل تیپ شخصیتی enfp در تعامل با آن‌ها

برای تعامل با تیپ شخصیتی ENFP، باید به خوبی عمل کنید و یک سری از جوانب را رعایت کنید. در ادامه نکاتی برای تعامل بهتر با این تیپ شخصیتی را بررسی می‌کنیم:

1. احترام به خلاقیت و ایده‌پردازی:

ENFPها افراد خلاق و پرانرژی هستند. به ایده‌ها و طرح‌های نوآورانه آن‌ها احترام بگذارید و این امکان را فراهم کنید که بتوانند خلاقیت خود را بیان کنند.

2. پذیرش احساسات:

این افراد اغلب با احساسات عمیق و متنوعی روبرو می‌شوند. به احساسات و تجربیات آن‌ها احترام بگذارید و از آنها برای بهبود ارتباطات استفاده کنید.

3. بهره‌گیری از انرژی مثبت آن‌ها:

تیپ شخصیتی enfp افراد پر انرژی هستند و از ارتباط با افراد مثبت و پویا لذت می‌برند. از این انرژی مثبت برای حرکت رو به جلوی خود و دیگران استفاده کنید.

4. انعطاف‌پذیری در برنامه‌ریزی:

زندگی ENFPها ممکن است پر از تغییرات ناگهانی باشد. انعطاف‌پذیری در برنامه‌ریزی و توجه به نیازهای تغییر در مسیر زندگی آن‌ها می‌تواند موثر باشد.

5. تشویق به هدفگذاری:

 ENFPها گاهی به دلیل زیاد بودن ایده‌ها و پروژه‌ها، ممکن است تمرکز خود را از دست بدهند. با تشویق به هدف گذاری و کمک به تعیین اولویت‌ها، می‌توانید آن‌ها را در بهبود عملکرد شخصی کمک کنید.

6. احترام به حقوق فردی:

ENFPها به استقلال و حقوق فردی اهمیت می‌دهند. از آنجا که ایده‌های زیادی دارند، مطمئن شوید که آن‌ها فضای کافی برای اعلام افکار و احساسات خود دارند.

7. استفاده از موقعیت‌های اجتماعی:

ENFPها در محیط‌های اجتماعی خوب عمل می‌کنند. از این توانایی برای برقراری ارتباطات موثر استفاده کنید و آن‌ها را به عنوان اعضای فعال گروه‌ها تشویق کنید. همچنین در این زمینه دوره کوچینگ و توسعه فردی بسیار موثر خواهد بود.

امتیاز دهید

اشتراک گذاری:

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

حامی اندیش