نتیجه ازدواج درونگراها و برونگراها

نتیجه ازدواج درونگراها و برونگراها

درونگرایی و برونگرایی یکی از چهار حوزه دسته بندی در تیپ شناسی mbti است. برای اینکه بدانیم نتیجه ازدواج افراد درونگرا و برونگرا چیست، باید ابتدا این دو نوع تیپ شخصیتی را به خوبی بشناسید. قبل از هر چیزی خوب است بدانید که از طریق تست درونگرا یا برونگرا بودن می‌توانید تیپ شخصیتی خود را به خوبی بشناسید.

اگر می‌خواهید بدانید که درونگرا هستید یا برونگرا، باید بدانید انرژی درونی خود را چگونه به دست می‌آورید؟ برونگراها ترجیح می‌دهند در دنیای بیرونی و در ارتباط با مردم باشید و درونگراها ترجیح می‌دهند بیشتر اوقات خود را در دنیای درونی خودتان (درونگرایی) بگذراند. برونگراها تمایل به بروز رفتارهای خارجی، گفتگو و حالت پرانرژی دارند، در حالی که درونگراها رفتارهای انفرادی‌تر را از خود بروز می‌دهند. پس از شناخت خود که در کدام دسته قرار دارید بهتر است در دوره کوچینگ توسعه فردی شرکت کنید. 

چنانچه نسبت به انجام تست mbti تمایل دارید میتوانید از طریق آکادمی پریسا احمدی منش اقدام کنید.

عکس نتیجه ازدواج درونگراها و برونگراها

ویژگی‌های تیپ شخصیتی برونگرا

افراد برونگرا از درگیری فعال در وقایع و داشتن فعالیت‌های مختلف انرژی زیادی دریافت می‌کنند. برونگراها وقتی در جمع بوده و عده زیادی در اطرافشان هستند، هیجان‌زده می‌شوند و دوست دارند به دیگران نیز انرژی دهند. افراد برونگرا دوست دارند در اتفاقات مختلف حضور داشته باشند و به دیگران برای رفع مشکل‌شان کمک کنند. افراد برونگرا در اغلب موارد دوست دارند راجع به مشکل‌شان صحبت کنند تا بتوانند مشکل‌شان را رفع کنند.

خصوصیات بارز افراد برونگرا 

  • دوست دارم با افراد مختلف معاشرت کنم. 
  • من دوستان زیادی دارم و افراد زیادی را می‌شناسم.
  • من گاهی اوقات خیلی سریع عمل می‌کنم و اجازه نمی‌دهم زمانی برای فکر کردن در مورد آن داشته باشم.
  • قبل از شروع یک کار، بعضی اوقات فراموش می‌کنم که راجع به دلیل انجام آن کار فکر کنم.
  • کلاس‌های حضوری را به مجازی ترجیح می‌دهم.
  • بعد از بودن در دورهمی‌ها، سطح انرژی‌ام بالا می‌رود. 

نقطه ضعف افراد برونگرا 

  • فرصت ندادن به دیگران برای صحبت کردن 
  •  توجه نکردن به اطلاعات دیگران 
  • تفکر نکردن درباره مشکلات 
  •  واکنش نشان دادن قبل از فکر کردن

عکس ازدواج درونگراها و برونگراها

ویژگی‌های تیپ شخصیتی درونگرا

درونگراها از سپری کردن زمان به تنهایی و در ذهن و خاطرات خودشان انرژی می‌گیرند. افراد درونگرا اغلب ترجیح می‌دهند کارها را به تنهایی یا حداکثر با یک یا دو نفر انجام دهند . افراد درونگرا زمان زیادی را به فکر کردن می‌گذرانند تا تصوری شفاف در مورد کاری که می‌خواهند انجام دهند، داشته باشند. 

برای ارتباط با درونگراها لازم است تا به خوبی با خصوصیات آن‌ها آشنا شوید.

خصوصیات بارز افراد درونگرا

  • من علاقه زیادی به “تأمل” دارم. 
  • من در تنهایی و با انجام کارهایی را که به تنهایی می‌توانم انجام دهم احساس راحتی می‌کنم.
  • بعضی اوقات من وقت زیادی را صرف تأمل می‌کنم و به اندازه کافی سریع وارد عمل نمی‌شوم.
  • بعضی وقت‌ها میسر نمی‌شود که افکار خودم را براساس دنیای خارجی بررسی کنم تا ببینم افکار من واقعاً با دنیای بیرونی مطابقت دارد یا نه.
  • کلاسهای مجازی را به حضوری ترجیح می‌دهم.
  • بعد از بودن در جمع‌های شلوغ، سطح انرژی ام افت می‌کند. 

نقطه ضعف افراد درونگرا

  • یک فرد درونگرا علاقه زیادی به تنها بودن و سکوت دارد. علاقه شریک زندگی‌تان به تنها بودن، به این معنا نیست که او شما را دوست ندارد و یا از معاشرت با افراد دیگر لذت نمی‌برد، بلکه به این دلیل است که او تمایل بهمعاشرت با تعداد کمتری از افراد دارد. فرد درونگرا بعد از اینکه مدت زمانی را به تنهایی می‌گذرانند، روحیه‌اش آرام‌تر می‌شود.
  • اگر همسر شما درونگرا  باشد به احتمال زیاد، علاقه دارد که بیشتر زمان خود را به صورت دوتایی با شما بگذراند، این افراد تنها بودن با شما را بیشتر از بیرون رفتن و خوشگذرانی دوست دارند. 
  • درونگرایی و نیاز به توجه در جمع : زمانی که همراه با همسر درونگرای خود در جمعی دوستانه نشسته‌اید، او نیاز به حمایت شما دارد.  برای همین در چنین مواقعی بهتر است که کنار او بنشینید و به او بگویید که اگر دوست دارد، جمع را ترک کنید و بقیه مدت را دوتایی سپری کنید.

 

تفاوت نوع ارتباطات درونگراها و برونگراها چیست؟

در مواقعی که فرد درونگرا دوست دارد که شب را کنار شما که برونگرا هستید به تنهایی و آرام سپری کند، شما علاقه زیادی به مهمانی‌های دورهمی شبانه دارید و دوست دارید شب در کنار دوستان یا اقوام‌تان سپری کنید. 

 زمانی که شما دوست دارید، زمان فراغت خود را با انجام فعالیت‌های اجتماعی پر کنید، شریک زندگی‌تان علاقه زیادی به تنها گذراندن دارد. 

افراد برونگرا دوست دارند برای هر رفتاری، توضیح بدهند و توضیح بشنوند. این در حالی است که درونگراها حوصله توضيح دادن ندارند. هر چقدر افراد برونگرا از شنيدن فراري هستند، افراد درونگرا شنوندگان خوبي هستند. 

افراد برونگرا سریع‌تر عصبانی می‌شوند، چون قبل از انجام کاری به عواقب آن فکر نمی‌کنند.

برای اینکه این تناقضات را کنترل کنید و در زندگی‌تان دچار مشکل نشوید، بهترین راه این است که دنیای درونگرایی را بهتر بشناسید تا بتوانید با دنیای این افراد کنار بیایید.  

عکس نتیجه ازدواج درونگراها و برونگراها

ازدواج شخصیت برونگرا و درونگرا

هر ازدواجی با چالش‌ها و مشکلات خاص خود همراه است، نوع این مشکلات و نحوه برخورد با آن‌ها به صبر و خصوصیات شخصیتی هر دو نفر بستگی دارد. زمانی که دو فردی که از لحاظ شخصیت برونگرا و درونگرا هستند، باهم ازدواج کنند، ازدواج این دو که از این لحاظ هیچ وجه تشابهی با هم ندارند، بی‌مشکل نیست. همه ما ویژگی‌های شخصیتی داریم که به راحتی تغییر نمی‌کند و متاسفانه اگر نتوانیم با هم کنار بیاییم، عرصه بر ما تنگ می‌شود و تنش‌های زیادی را در زندگی تجربه خواهیم کرد؛ اگرچه روش‌های مختلفی برای غلبه بر این دشواری‌ها وجود دارد. البته ازدواج درونگرا و برونگرا با مزایای متعددی نیز همراه است، زیرا همه ما می‌دانیم که گاهی تفاوت‌های بین آدم‌ها زندگی را جذاب‌تر می‌کند و انسان‌ها با تفاوتشان می‌توانند مکمل هم باشند. وقتی دو انسان درونگرا و برونگرا ازدواج می‌کنند، باید بدانند ممکن است هرگز به توافق نرسند؛ اما باید سعی کنند که برای انجام امور مختلف به تعامل برسند.

چند نکته اساسی که زوجین برونگرا و درونگرا باید رعایت کنند

یکدیگر را آزاد بگذارند: باید به شرایط شخصیتی یکدیگر واقف باشند و در بروز احساسات از فشار آوردن بیش از حد بر یکدیگر خودداری نمایند. • برنامه ریزی دقیق داشته باشند: این زوجین باید از قبل برای تمامی برنامه‌های خود برنامه ریزی کنند و به برنامه پایبند باشند. به طور مثال باید بدانند که چند بار در ماه به مهمانی می‌روند و چند روز در ماه مهمان دارند. • به یکدیگر فرصت دهند: ممکن است همسر درونگرا بخواهد ساعت زیادی تنها باشد. در این صورت همسر برونگرا هم باید فرصت به او بدهد اما در عین حال به تلاشش برای برقراری ارتباط با همسرش ادامه دهد. • متعادل باشند: درونگراها حتما باید قبل از انجام هر کاری تامل کنند، بحث را به تعویق بیندازند و آن را به زمان دیگری موکول کنند. برونگراها نیز عادت به تامل زیاد ندارند و اهل عمل هستند. در نتیجه هردو طرف باید سعی کنند یکدیگر را درک کنند؛ درونگراها باید بدانند که همسر برونگرا تحمل اینکه مدت‌ها در انتظار بماند تا مسئله حل شود، ندارد. در واقع برونگرایی و درونگرایی دقیقا یک حالت افراط و تفریط است، بهتر است بعد از ازدواج هر دو طرف سعی کنند متعادل باشند.

 

شوهر برونگرا با زن درونگرا

شاید در نگاه اول فکر کنید که اگر این طوری باشد، خیلی هم ایرادی ندارد. حتماً فکر می‌کنید اگر مرد که سرپرست خانواده است برونگرا باشد به این دلیل که اهل معاشرت است، احتمال پیشرفتش در مسائل شغلی بیشتر است و مشکلی برای آن خانواده به وجود نمی‌آید و اهمیتی ندارد که همسرش درونگرا باشد. برخی می‌گویند اینکه زن درونگرا باشد فوقش این است که در مهمانی کمتر صحبت می‌کند و یا به جای اشتغال در بیرون، خانه‌داری می‌کند. اگرچه مشکلات این نوع ازدواج کمتر از حالتی است که زن برونگرا و مرد درونگرا باشد، اما مسئله اینقدرها هم که فکر می‌کنید، ساده نیست، در هر صورت دو نفر باید سعی کنند یکدیگر را درک کنند تا بتوانند زندگی خوبی داشته باشند.  

زن برونگرا با شوهر درونگرا

این نوع ازدواج جز شناخته شده‌ترین ازدواج‌هایی است که زن و مرد به خاطر تفاوت در میزان برونگرایی و درونگرایی به مشکل بر می‌خورند. در این حالت زن به خاطر این که شوهرش اهل معاشرت نیست و از لحاظ شغلی به دنبال پیشرفت نیست و از طرف دیگر هم مرد به خاطر اینکه زن به دنبال معاشرت و کار در بیرون از خانه است، از زندگی خود اظهار نارضایتی می‌کنند. البته یک نسخه را نمی‌توانیم برای همه افراد بپیچیم و باید قبل از هر چیزی میزان تفاوت برونگرایی و درونگرایی زن و مرد و سایر عوامل بررسی شود.  

آیا ازدواج یک فرد درونگرا با یک برونگرا صحیح است؟

کاری که باید همین حالا انجام دهید این است که از میزان تفاوت برونگرایی و درونگرایی خودتان و همسر آینده‌تان آگاهی پیدا کنید. لطفاً توجه کنید، که منظور ما میزان تفاوت مهم است نه صرفاً تفاوت. به هر حال شما دو نفر کاملاً شبیه هم نیستید، بلکه با همدیگر تفاوت‌هایی دارید. چیزی که مهم است این است که تفاوت شما و طرف مقابل در زمینه‌های مختلف از جمله برونگرایی و درونگرایی آنقدر زیاد نباشد که نتوانید با یکدیگر کنار بیایید.

ازدواج دو درونگرا با هم

مضرات ازدواج دو درونگرا با هم چیست؟

اگرچه ازدواج دو فرد با شخصیت‌های یکسان، مزایایی دارد، اما این ازدواج بدون مضرات نیست، در ادامه به برخی از مضرات ازدواج دو فرد درونگرا اشاره می‌کنیم:

بعد از مدتی منزوی می‌شوند

زمانی که دو فرد درونگرا با هم ازدواج می‌کنند، از آنجایی که هیچ کدام اهل معاشرت نیستند و بیش‌تر به تنهایی علاقه دارند، به مرور زمان از همه دوستان و فامیل خود دور می‌شوند و به اصطلاح بیگانه یا منزوی می‌شوند. از آنجا که هیچ کدام برای ایجاد معاشرت احساس انگیزه نمی‌کنند، غالباً خود را متقاعد می‌کنند که در تنهایی خود بمانند؛ در حالی که این ممکن است برایشان خیلی خوب به نظر برسد، اما در واقع یک نقطه ضعف است و بعد از مدتی موجب می‌شود که هر دو نفر در پیله تنهایی خود زندگی کنند. در صورتی که وقتی یک درونگرا با یک برونگرا ازدواج می‌کند، آن‌ها شخصی را دارند که به آن‌ها انگیزه می‌دهد تا معاشرت کنند.در حالی که افراد درونگرا علاقه زیادی به تنهایی دارند اما اگر بیش از حد در آن گیر بیفتند، این تنهایی می‌تواند بعد از مدتی برایشان ناخوشایند شود. ازدواج دو درونگرا با هم باعث می‌شود که علاقه هر دو نفر برای اجتماعی شدن کمتر شود و دیگر احساس اشتیاق یا انگیزه بیرون رفتن و معاشرت را پیدا نکنند و به ندرت بیرون بروند و با دوستان خود دیدار کنند. در نتیجه چیزهای جدید را تجربه نمی‌کنند و در فعالیت خاصی شرکت نمی‌کنند. دو درونگرا به ندرت به یكدیگر فشار می‌آورند و به راحتی یکدیگر را منزوی می‌کنند. منزوی شدن چالش بسیار بزرگی بعد از ازدواج دو درونگرا با هم است که باید بر آن غلبه کرد.  افراد درونگرا باید بین زمانی که در معاشرت می‌گذرانند و زمانی که صرف نیازهای خود به تنهایی می‌کنند، تعادل مناسب پیدا کنند.

زندگی کسل کننده و بدون انرژی می‌شود

از آنجا که هیچ کدام علاقه‌ای به برقراری تماس تلفنی با خانواده یا دوستان خود ندارند و به مرور زمان منزوی شده‌اند، هیچ یک نیز انرژی ندارند که زندگی شان را جذاب کند، به همین دلیل است که بعد از مدتی روابط و زندگی دو درونگرا کسل کننده می‌شود. در روابط زناشویی گاهی لازم است یکی از دو طرف، دیگری را تحت فشار و یا در شرایط چالش برانگیز قرار دهد تا برخی از اصول زندگی مانند معاشرت با دیگران پابرجا باقی مانده و زندگی کسل کننده نشود.

مزایای ازدواج دو درونگرا با هم

در حالی که ازدواج دو فرد درونگرا با هم نقاط ضعفی دارد، مزایای زیادی هم در این نوع ازدواج وجود دارد. اگر هر دو نفر مایل به برقراری ارتباط با دیگران باشند و سعی کنند زندگی خود را به چالش بکشند، مطمئناً این ازدواج می‌تواند موثر باشد. همه این‌ها به هر دو نفر بستگی دارد و چقدر خوب است که در جهت ایجاد رابطه شان با یکدیگر همکاری کنند. در ادامه به برخی از مزایای ازدواج دو درونگرا با هم اشاره می‌کنیم:

آن‌ها به یکدیگر فرصت برای تنهایی می‌دهند

افراد درونگرا نیاز به فرصت و زمان زیادی برای تنهایی دارند. برونگرایان نمی‌توانند این نیاز درونگراها را درک کنند و این ممکن است دشوار باشد. هنگامی که درونگراها با هم ازدواج کنند، می‌تواند یک فضای واقعاً ایمن را برای تنها بودن آن‌ها ایجاد کند. آن‌ها وقتی متوجه می‌شوند که شریک زندگی‌شان فقط به تنها گذراندن با خودشان احتیاج دارد، زمان بیش‌تری را به همسرشان اختصاص می‌دهند. اینکه درونگراها بهتر همدیگر را درک می‌کنند و زمان بیشتری را به تنهایی خودشان اختصاص می‌دهند، یکی از سودمندترین مزایای این نوع رابطه است. اینکه یک درونگرا این موضوع را عمیق‌تر درک می‎کند، این رابطه را بسیار راحت‌تر و بدون فشار می‌کند. زوج‌های درونگرا غالباً زمان خود را در همان اتاق خودشان می‌گذرانند، بدون اینکه مجبور باشند با صدای بلند صحبت کنند، در کنار هم آرامش پیدا می‌کنند و احساس امنیت می‌کنند.  

آن‌ها قبل از صحبت کردن فکر می‌کنند

در حالی که بعضی اوقات برونگراها افکار خود را بدون فکر و سریع بیان می‌کنند، درونگراها این‌گونه نیستند. آن‌ها اغلب قبل از صحبت کردن فکر می‌کنند و زمان زیادی را به فکر راجع به سخنان‌شان می‌‌گذرانند. این در واقع یک مزیت است، زیرا آن‌ها معمولاً به معنای آنچه به یکدیگر می‌گویند، فکر می‌کنند و کمتر پیش می‌آید که کلمات آزار دهنده به یکدیگر بزنند. این موضوع به زوج‌های درونگرا کمک می‌کند تا درگیری‌های مضر در زندگی‌شان کمتر پیش بیاید.  

در رابطه درونگراها سکوت بیشتری وجود دارد

بعضی اوقات برونگراها می‌توانند از سر و صدای زیادی لذت ببرند، این چیزی است که درونگراها را ناامید می‌کند. نکته جالب در مورد زندگی دو درونگرا با هم، این است که اغلب زندگی ساکتی دارند. به جای اینکه صدای رادیو یا تلویزیون خانه را منفجر کند، درونگراها از سکوت لذت می‌برند. آن‌ها اغلب برای یکدیگر احترام قائل‌اند و می‌دانند که در صورت لزوم برای حفظ آرامش یکدیگر، از هدفون استفاده کنند. این قطعاً یک مزیت برای افراد درونگرا است که زمانی که با یک درونگرا ازدواج می‌کنند، فضای ایمن و راحتی برای زندگی داشته باشند.  

فشار کمتر برای بیرون رفتن وجود دارد

غالباً برونگراها اجتماعی هستند و می‌خواهند بیرون بروند و از نشستن در خانه بیزارند. در حالی که افراد درونگرا در یک رابطه از گذراندن زمان در کنار هم لذت می‌برند. آن‌ها می‌خواهند با شریک زندگی خود ارتباط برقرار کنند و از اینکه بتوانند در خانه و کنار همسرشان وقت بگذرانند لذت می‌برند. آن‌ها در خانه خودشان را سرگرم می‌کنند و نیازی نمی‌بینند که برای سرگرمی دائماً بیرون باشند. درونگراها به یکدیگر فشار نمی‌آورند تا به بیرون بروند و در مهمانی‌ها شرکت کنند و غالباً شب‌هایشان را ترجیح می‌دهند به تماشای فیلم بگذرانند. البته همه افراد درونگرا از تعامل اجتماعی دوری نمی‌کنند اما اغلب به یکدیگر فشار نمی‌آورند تا تمام وقت بیرون بروند. این درک متقابل بین درونگراها، زندگی آرامی برای آن‌‌ها فراهم می‌کند.

ازدواج دو برونگرا با هم

دو برونگرا می‌توانند در کنار هم با مذاکره و بحث کمتری زندگی کنند، زیرا هر دو از موقعیت‌های مشابه لذت می‌برند و میزان یکسانی از معاشرت و جامعه پذیری را می‌خواهند و به همین دلیل است که تفاهم آن‌ها بسیار زیاد است و علایق یکسانی دارند. البته به غیر از مزایایی که ازدواج دو برونگرا با هم دارد، نقاط ضعفی نیز در این نوع ازدواج دیده می‌شود و این نوع ازدواج بدون مشکل نیست:

از آنجایی که، افراد برونگرا علاقه شدیدی به داشتن فعالیت‌های مختلف دارند و از بودن در جمع لذت می‌برند، ازدواج دو برونگرا با هم موجب می‌شود که زندگی پر تلاطمی در انتظار این دو نفر باشد، زیرا هر دو دائما در حال فعالیت هستند. در واقع وجود دو نفر با انرژی بالا در یک رابطه می‌تواند منجر به اضافه بار در زندگی شود.

همانطور که گفتیم افراد برونگراها اهل واکنش‌های سریع هستند و کمتر پیش می‌آید که قبل از انجام کاری، فکر کنند. تفکر نکردن درباره مشکلات یکی از بارزترین صفات افراد برونگرا است که این صفتشان موجب می‌شود که جر و بحث و تنش بیش‌تری در زندگی دو برونگرا با هم دیده شود.

زمانی که دو برونگرا با هم ازدواج می‌کنند، هر دو ویژگی‌های شخصیتی یکسانی دارند و این مطلب باعث می‌شود که در برخی از مسائل به مشکل برخورد کنند، به طور مثال افراد برونگرا عادت به زیاد حرف زدن دارند و شاید به یکدیگر فرصت صحبت کردن ندهند.

 

نتیجه گیری:

هر ازدواجی مشکلات خاص خودش را دارد و برای پایدار ماندن یک ازدواج فقط کافی است که هر دو نفر درک متقابل درستی از یکدیگر داشته باشند. ازدواج درونگرا با برونگرا می‌تواند به بهتر شدن هر دو طرف کمک کند، زیرا دو نفر که متفاوت هستند می‌توانند یکدیگر را تکمیل کنند و زمینه را برای رشد همدیگر فراهم سازند. اگر چه ازدواج فرد درونگرا با برونگرا مشکلات خاص خود را در پی دارد، اما اگر هر دو طرف برای غلبه بر این مشکلات تلاش کنند، می‌توانند رابطه‌شان را مستحکم کنند.

اشتراک گذاری:

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

2 دیدگاه ثبت شده

به بحث بپیوندید و نظر خود را به ما بگویید.

  • عالی بود استفاده بردم متشکرم
    فقط بعد از شناخت شخصیت طرف مقابل، خیلی سخته درک اینکه چطور باهم به تفاهم رسید.
    خیلی ها شخصیت شناسی رو بلد نیستن و درکی از رابطه ندارند و کسی که اگاه هست آسیب بیشتری و یا تاب اوری بیشتری رو متحمل میشود.
    پذیرش و اگاهی رمز ارتباط موثر هست.
    ممنونم

    • سلام ممنون از دیدگاهتان ، بله کارآسانی نیست اما شدنی است امیدوارن با نهادینه کردن این مهارت در این کار ارزشمند موفق باشین

ثبت دیدگاه

حامی اندیش

جهت دریافت مشاوره رایگان با استاد پریسا احمدی منش، اطلاع از شرایط مختلف راجع به دوره‌ها و… اطلاعات زیر را تکمیل کنید تا در اولین فرصت با شما ارتباط بگیریم.

با 40% تخفیف، دوره پرطرفدار کوچینگ رو خریداری کن!